Американската марка " Milwaukee " залага на високото качество на продуктите си, като същевременно те отговарят на всички европейски стандарти - името й се свързва с издържливост, надеждност и най-високо качество на професионалните инструменти на възможна цена.

Иновативните продукти на Milwaukee са представени със сериите М12 и М18 - акумулаторни електроинструменти, които са прецизно конструирани с цел да доставят мощност, скорост, въртящ момент и издръжливост, необходими за различни приложения.Инструментите намират широко приложение в индустрията, строителството, сервизната дейност и други.

Едно е голямото предимство на марката " Milwaukee " и това е системата " One key ", която позволява да управлявате инструмента от телефона си, като му настройвате оборотите, следите местоположението му и заключвате машината, когато не работите с нея.

Единственото условие е да имате интернет!

Светът вече е по - лесен с " MIlwaukee ".

 

" Инструменти Старт " предлага единствено марката "MIlwaukee " в цялата и гама.

Разгледайте разнообразието от машини на марката, тук:

към продуктите на " Milwaukee "!!!

 style=

Сподели в коментaр по-долу дали си използвал машина на марката " Milwaukee " и какви са твоите впечатления, ако все още не си, кажи  ни какво мислиш за системата " One Key ", която позволява да управляваш инструмента от телефона си, като му настройваш оборотите, следиш местоположението му и заключваш машината, когато не работиш с нея.

 style=

Смяташ ли, че е приложима за България и дали на теб би ти била полезна?