3 важни стъпки, които трябва да знаеш при избора на резачка!

С наближаването на есента се поставя и въпроса за нарязването на дървата за огрев. За да се справиш с тази задача, трябва да имаш качествена резачка.

Ето кои 3 стъпки трябва да знаеш, когато искаш да си купиш резачка:

"

1. ️Мощност

Мощността е от ключово значение при избора на резачка. Най-добрата резачка за отделните домакинства е с мотори с мощност между 32 и 45 куб. см и много конски сили. Също така, има и резачки с електрически мотори с мощност между 1600 и 2200 W.Избери мощността на твоята резачка спрямо нуждите си.

2.Компактност

Едно от основните предимства на развитието на технологията в областта на резачките е, че те са станали по-компактни и по-лесни за маневриране. Верижните триони в миналото не са били само големи, но и твърде тежки и трудни за държане за дълги периоди от време.

Съвременните резачки са много по-компактни, но могат да бъдат по-големи в зависимост от размера на двигателя. Също така с електрическите моторни триони са по-леки и по-малки по размери от трионите с класически двигател. Избери модел, който ще ти е достатъчно удобен, за да може да работиш лесно и комфортно.

3.Гаранция

Като всяка друга предавка с много движещи се части, верижните триони могат да се повредят и да имат нужда от ремонти. Поради сложността на моторите и възможността за повреждането им, производителите, трябва да дададат гаранция, подходяща за покриване на евентуалната повреда в материала или функционирането. Изберете най-добрата резачка с възможно най-дълъг гаранционен период.

Най-важното, което трябва да направите е да изберете марка резачка, за която има резервни части, защото иначе ще се наложи да си купите направо нова машина.

Когато става въпрос за рязане на дървета или дърва, резачката е най-бързият начин да се свърши работата

Модели на резачкки, може да видиш, тук:

Електрически резачки:https://instrumentistart.com/…/…/elektricheski-rezachki.html

Бензинови резачки: https://instrumentistart.com/dom-i-…/rezachki/benzinovi.html

Акумулаторни резачки: https://instrumentistart.com/…/r…/akumulatorni-rezachki.html

Резачки на промоция: https://instrumentistart.com/promocija-rezachki.html