Доставка

Имаме договорена отстъпка с ЕКОНТ за всички наши пратки - спестявате 12% от базовите цени за доставка на ЕКОНТ.

Как се формира цената на доставката?

Цената на доставката се формира според теглото на продукта, според крайната цена на поръчката и според това дали доставката е до Ваш адрес или до офис на " Еконт ". Точната цена за доставка ще разберете на втората стъпка от Вашата поръчка.

Срокове за доставка

Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви или до офис на фирма " Еконт " е в рамките до 2-3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще ви  уведомим своевременно.

Доставка до ваш адрес или до офис на Еконт

Доставката може да бъде до посочен от вас адрес или до удобен за вас офис на  " Еконт ". Когато правите поръчка и желаете продуктите да пристигнат на посочен от вас адрес, в деня на доставката ще получите SMS от  " Еконт " с името и телефонния номер на куриера, който ще ви достави пратката. Ако желаете да си вземете пратката от офис на Еконт, ще получите SMS от Еконт, с номер на пратката, когато пратката пристигне.

Важно!

Условията, сроковете и цените за доставка, които се генерират по време на вашата онлайн поръчка  не са окончателни и биха могли да претърпят промени. Всички условия по доставката ще бъдат потвърдени от наш служител, когато Ви се обадим за потвърждение на поръчката. Причина за разлика в автоматично генерираната цена и реалната цена може да бъде неотчитане на килограмите / габаритите на стоката. Също така, могат да възникнат промени по сроковете и начина на доставка , поради обективни причини, като изчерпан продукт или невъзможност да извършим доставката с наш транспорт (за гр. София). Моля имайте предвид, че не носим отговорност в случай на гореспоменатите промени в условията по изпълнение на доставката и всяка доставка следва да бъде потвърдена от наш служител.

 

* ПОСОЧЕНИТЕ ПРИМЕРНИ ЦЕНИ СА ЗА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ.  За доставка до ваш адрес се доплаща - цената ще се формира автоматично, на втората стъпка от вашата заявка, след като посочите адрес и метод за доставка.