Често задавани въпроси

ГАРАНЦИОННИ

Какъв е гаранционният период на продуктите?

RAIDER - 2 години гаранция

RTR - 2 години гаранция

SPARKY - 3 години удължена гаранция (необходимо е да регистрирате продукта на уебсайта на SPARKY  sparkypowertools.com)

KRESS - 3 години гаранция

BLACK&DECKER - 2 години гаранция

EINHELL - 2 години гаранция

 

ПРОИЗХОД НА ИНСТРУМЕНТИТЕ

RAIDER - Китай

RTR - Турция

SPARKY - България

KRESS - Германия

BLACK&DECKER - САЩ

EINHELL - Германия

 

ДОСТАВКАТА

Примерни цени на доставка в България:

Продукт с тегло до 1 кг. - цена за вас 4.00 лева*

Продукт с тегло до 2 кг. - цена за вас 4.50 лева*

Продукт с тегло до 5 кг. - цена за вас 6.00 лева*

Продукт с тегло до 10 кг. - цена за вас 8.00 лева*

* ПОСОЧЕНИТЕ ПРИМЕРНИ ЦЕНИ СА ЗА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ И СА ПРИБЛИЗИТЕЛНИ ! Доплащането за доставка до ваш адрес и точната цена ще се формират автоматично, на втората стъпка от вашата заявка, след като посочите адрес и метод за доставка.

Срокове за доставка?

Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви или до офис на фирма Еконт е в рамките до 2 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще ви  уведомим своевременно.

Доставка до ваш адрес или до офис на Еконт?

Доставката може да бъде до посочен от вас адрес или до удобен за вас офис на Еконт. Когато правите поръчка и желаете продуктите да пристигнат на посочен от вас адрес, в деня на доставката ще получите SMS от Еконт с името и телефонния номер на куриера, който ще ви достави пратката.

Ако желаете да си вземете пратката от офис на Еконт, ще получите SMS от Еконт, с номер на пратката, когато пратката пристигне.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане чрез наложен платеж

Заплащате продуктите на куриера или в офиса на Еконт, в зависимост от това къде желаете да получите продукта.

Плащане по банков път

Моля, при поръчка, в полето "Специални инструкции",  да ни уведомите, че желаете да заплатите по банков път.

Обслужваща банка: ОББ

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG06UBBS80021087626230

Титуляр на сметката: Голдън Комюникейшънс ООД

 

 

ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

Кликнете тук за информация за гаранционните сервизи на марките, които предлагаме

 

РЕКЛАМАЦИИ

Мога ли да върна продукта, който съм закупил и в какъв срок?

Можете да върнете всеки продукт, закупен от нас в срок от седем работни дни.

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.