Акумулаторен ъглошлайф EINHELL - AXXIO 18/115 Q - Solo Power X-Change - Li-ion, 18 V, 8500 оборота, ф 115 мм. / Без батерия и зарядно устройство /

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:



  • Диск (мм.) Ø 115 мм

  • Работни обороти (об./мин.): 8500

  • Окомплектовка: Защита от претоварване , Функция плавен старт

  • Батерия: предлага се без батерия, съвместим е с батерийте от серия X-Change

Кат.№: 4431150



Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.64 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 16.48 лв.

Наличност: На склад

169,00 лв.

Доставяме в рамките на 1 - 2 работни дни, освен ако в описанието на продукта не е посочено друго.

Изпращаме с преглед и тест. Можете да върнете продукта в срок от 30 дни от датата на доставката му. Върнатите продукти трябва да са в същото състояние като при доставката им

0886 990 998 за консултация относно продукта и поръчка по телефон

 

 

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Описание
Подробности

 

Безчетков акумулаторен ъглошлайф за работа в гаража или работилницата. Вече може да не съобразявате вашия обхват на работа с дължината на досадния кабел. Акумулаторният ъглошлайф Einhell Axxio Li Bl - Solo е най-лекият ъглошлайф в своя клас и разполага със здрав алуминиев корпус.

Той е член на фамилията Power X-Change, така че батериите с висококачествени литиево-йонни клетки могат да се използват за всички членове на семейството Power X-Change.

Батерията и зарядното устройство се предлагат отделно, например като високопроизводителен стартов комплект. За оптимално рязане, смилане и изстъргване се препоръчва да се използва батерия с дебит 2,6 Ah или повече. Благодарение на функцията за софтстарт и защитата при рестартиране ъглошлайфът стартира гладко и е по-безопасен за използване. С елегантен дизайн с ергономичен мек захват и допълнителна дръжка, която може да се монтира на три позиции, инструментът предлага удобно управление.

Модифицираното въздушно ориентиране осигурява оптимално охлаждане на инструмента и ниско напрежение на предавките по време на работа. Охраната на дисковете се предлага с устройство за бързо регулиране, което може да бъде адаптирано само с обръщане на ръката към всяка задача. Прекъсването на претоварването допринася за по-голяма безопасност и по-дълъг експлоатационен живот. Доставя се без режещ диск, както и без батерия и зарядно устройство за да изберете най-подходящите за вас модели.

Уреда работи с дикове с диаметър 115 мм. Ъглошлайфът е съвместим с батериите от серия X-Change, които са универсални за широка гама акумулаторни инструменти на Einhell. Акумулатортни ъглошлайфи X-Change от Айнхел съчетават производителност и тиха работа в една машина. Това е един качествен акумулаторен ъглошлайф с атрактивни цени.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Диск (мм.) Ø 115 мм
  • Уред (Д/Ш/В) (cм.) 31,3 x 12,0 x 12,0
  • Работни обороти (об./мин.) 8500
  • Окомплектовка: Защита от претоварване , Функция плавен старт
  • Батерия предлага се без батерия, съвместим е с батерийте от серия X-Change
  • Тегло 1.500 кг.
  • Арт. номер: 4431150
  • ГАРАНЦИЯ: 2 години
Мнения
Споделете Вашето мнение
Вие разглеждате: Акумулаторен ъглошлайф EINHELL - AXXIO 18/115 Q - Solo Power X-Change - Li-ion, 18 V, 8500 оборота, ф 115 мм. / Без батерия и зарядно устройство /