Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

за ползване на услугите на www.instrumentistart.com - уеб сайт, собственост на Голдън Комюникешънс ООД


Моля, прочетете внимателно тези Общи условия, преди да използвате услугите на www.instrumentistart.com . Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между www.instrumentistart.com (уеб сайт, собственост на Голдън Комюникешънс ЕООД), наричан за краткост „сайта” и Потребителите на сайта.

Тези Общи условия обвързват всички потребители, които извършват поръчки от сайта, със или без регистрация на сайта, като Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 

"Голдън Комюникейшънс" ЕООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Марагидик” 60; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 201640539, с телефон за контакт 0886990998.

1. Условия за използване на Сайта
Потребителят разбира и декларира съгласието си, че сайта не носи отговорност за точността на публикуваната информация и навременното доставяне на информация относно завършени поръчки на Потребителя, негови или на други Потребители запитвания, въпроси и коментари за продукти, информация за не-налични продукти на Сайта.


Потребителят е информиран и декларира съгласието си, че заявената от него поръчка може да претърпи промени, които www.instrumentistart.com се задължава да съобщи на потребителя на предоставения от него е-мейл и/или телефон за контакти и/или по друг подходящ начин до момента на получаване на потвърждение за окончателното изпращане на потвърдената поръчка до адреса на потребителя. 

www.instrumentistart.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги, цени и други характеристики на стоките и Потребителите се считат информирани за посочените промени от датата на публикуването им. Информацията за част от публикуваните продукти е възможно да не е актуализирана, но във всички случаи Потребителите ще бъдат уведомени в случай на извършена поръчка на Сайта с форма за on-line покупки преди доставката им за неактуализирана информация на Сайта, свързана с поръчаните продукти.

2. Доставка на закупени стоки
Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до дома Ви е в рамките до 2 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

Доставка на стоки се извършва само на територията на България, по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове.


Работим, така че да осигурим минимални цени за доставка на продуктите до вашия адрес или до офис на фирма Еконт. Имаме договорена отстъпка за всички наши пратки.


www.instrumentistart.com може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща на извършената поръчка. В случай, че Потребителят откаже да предостави изискваната от www.instrumentistart.com информация, отказът от предоставянето й автоматично води до отмяна на поръчката с или без допълнително уведомление на Потребителя.

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране при прегледа на външни видими дефекти - евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера.


При приемане на пратката от Потребителя без забележки, всички и всякакви претенции за въшни видими дефекти са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

 

Безплатна доставка има при случаите когато, има поръчка на продукти за София на стойност над 100 лева до посочен от клиента адрес и когато има доставка до офис на Еконт при поръчка на стойност над 100 лева и тегло до 20 килограма. 


Условията, сроковете и цените за доставка, които се генерират по време на вашата онлайн поръчка  не са окончателни и биха могли да претърпят промени. Всички условия по доставката ще бъдат потвърдени от наш служител, когато Ви се обадим за потвърждение на поръчката. Причина за разлика в автоматично генерираната цена и реалната цена може да бъде неотчитане на килограмите / габаритите на стоката. Също така, могат да възникнат промени по сроковете и начина на доставка , поради обективни причини, като изчерпан продукт или невъзможност да извършим доставката с наш транспорт (за гр. София). Моля имайте предвид, че не носим отговорност в случай на гореспоменатите промени в условията по изпълнение на доставката и всяка доставка следва да бъде потвърдена от наш служител.

3. Отказ от закупена стока 
Потребителят има право да откаже и да поиска връщане на поръчаните и закупени от него стоки в срок от 30 (тридесет) работни дни от получаване на стоките на адреса за доставка, в случай, че същите са със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), пълна окомплектовка и стоките са във вида, в който са получени с придружаващата ги документация (фактура и гаранционна карта) и при условията по чл. 55 от Закона за защита на потребителите


4. Гаранционно обслужване
С всяка поръчка на стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, www.instrumentistart.com предоставя на Потребителя надлежна гаранционна карта с нанесени данните за стоката и гаранционните срокове, както и посочени всички условия на предоставената търговска гаранция. 


5. Други 
www.instrumentistart.com има право да променя едностранно всички условия за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на Сайта без предварително уведомление до Потребителя. 

Въпроси, запитвания и консултации на Потребителя могат да бъдат извършвани оn-line на www.instrumentistart.com - формата за контакт, или информация за контакт. 

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, без да е необходимо специално уведомяване на Потребителите. www.instrumentistart.com не носи отговорност, в случай че Потребителите не са се запознали с последващи актуализации на публикуваните на Сайта Общи условия.